☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer

All You Can Eat / Onbeperkt Sushi

Onbeperkt Sushi eten? Bij onderstaande restaurants kan het!


Almere


Amsterdam


Arnhem


Bakkum


Breda

">green

Ume

Breda

Den Bosch


Den Haag


Diemen


Dordrecht


Eindhoven

">green

Soho

Eindhoven

Enkhuizen


Groningen


Haarlem


Heerhugowaard


Hoek van Holland


Hoorn

">green

Soya

Hoorn

Kaatsheuvel


Leiden


Nieuw Vennep


Nieuwegein


Rotterdam

">green

Sumo

Rotterdam

Scheveningen


Tilburg

">green

Shinzo

Tilburg

Uden


Utrecht

">green

Takumi

Utrecht
">green

Zinnia

Utrecht

Veenendaal


ZoetermeerRecente beoordelingen door bezoekers

">green

Soto

Beste sushi die ik ooit heb gegeten. En ik heb al heel wat sushirestaurants gezien. Veel keuze aan sushi en warme gerechten. Het personeel is ook erg vriendelijk! Wij gaan nergens anders meer heen.

3 years, 5 months geleden door moniek:

">green

Soya

Eten was veel echt veel te zout. Sushi rijst was niet zoals het hoort. Personeel deed soms heel hun best maar ook soms niet. Wc's zijn erg donker, hok van het personeel was gewoon open en het licht ging daar niet eens aan. Kortom de mensen die dit allemaal zo goed vinden weten niet wat echt sushi is. Voor wat je er voor krijgt vind ik het erg duur. Het was leuk om uit te proberen maar dit was de eerste en de laatste keer. Nog nooit zo slecht sushi restaurant meegemaakt.

3 years, 5 months geleden door Anoniem:

">green

Genroku

Lekkere sushi, zeker een van de betere all you can eat sushi in amsterdam. (en ik heb er een hoop geprobeerd) boven galmt het geluid en is het erg rumoerig wat het iets minder gezellig kan maken dus probeer een tafel op de begane grond te krijgen.

3 years, 5 months geleden door frigg:

">green

Sushi Suki

Vind dit toch wel de minst lekkere en gezellige sushi tent van Tilburg. Eten was niet super op de tonijn zat zelfs nog vel wat echt niet te eten is. Zal hier ook niet meer terug komen,

3 years, 5 months geleden door rick:

">green

Yama Yama

Dit restaurant is definitief gesloten eind 2012

3 years, 5 months geleden door Barbara:

">green

Moshi Moshi

Dit sushirestaurant heb ik tweemaal bezocht. De eerste keer was medio november 2012 en de tweede keer medio september 2013. De eerste keer voelde het als een sensatie. Je aller eerste keer sushi eten, wauw, je weet niet beter. Van negatieve verhalen, destijds, trok ik mij weinig aan. De eerste keer was het vrij rustig in het restaurant en het personeel bediende goed. De tweede keer viel het mij hard tegen. De sushi, de bediening, de sfeer. Ditmaal was ik op stap met een groepje vriendinnen en wij kregen het idee dat wij weggekeken werden. Dit merkten wij met de service aan tafel. Ze kwamen niet vragen om drankjes en het nieuwe kaartje met een bestelling bleef lang op tafel staan. Ze probeerde oogcontact te vermijden zodat wij zelf aanspraak mochten doen. Zeker niet klantvriendelijk. Maar wat ik dan erger vind is dat de sushi nergens naar smaakte en daar waren wij unaniem over eens. In dat jaar heb ik al wat verschillende sushirestaurants bezocht waarvan dit zeker de minste was. Alle geruchten hieronder kloppen. Smaak is ver te zoeken bij dit restaurant helaas..

3 years, 5 months geleden door Michèle van der Horst:

">green

Enjoii

Meerdere keren geweest maar dit was nu toch wel het toppunt. Kwaliteit is matig en de service ook. Dan geënte aan dat de rijst aangebrand smaakt en dat het net lekker ruikt nou dat is tijd zo hoor er is niks mis mee.. Eten wat je besteld krijg je gewoon niet en moet je vaak om vragen en dan krijg je het nog niet dan maar met het volgende rondje weer bestellen. Ook wordt het allemaal niet echt serieus genomen. Ze doen of het allemaal aan ons ligt en hun het perfect maken. Als de klant iets aangeeft hoor je er naar te luisteren...

3 years, 5 months geleden door Michelle:

">green

Tokyo Cafe

Ik heb er laatst 2 keer gegeten tussen de middag met een kortingsbon , het viel me op dat er 90 % aziaten aten , veel japanners, dat is altijd een goed teken . Het is natuurlijk oorspronkelijk ook een lunch maaltijd . Ik was zelf erg te spreken over de prijs /kwaliteit verhouding en de goede service . Tussen de middag is het ook minder druk trouwens .

3 years, 5 months geleden door willemijn Derks:

">green

Sumo Den Haag

Heel Nederland smult hier en geniet met volle teugen van het 'all you can eat'- concept. Proeven we dan niet de te vochtige rijst en de zompige zeewier? Of nemen we het voor lief omdat het 2 x niks kost. Dit kan geen echte Japanner zijn en het is het dan ook niet.

4 years, 2 weeks geleden door Peter K.:

">green

Shinzo

Wij hebben genoten van heerlijk eten, zeer goede bediening; avondje was compleet! Shinzo bedankt en tot ziens!!

4 years, 2 weeks geleden door Sushiliefhebber:

Shabu Shabu

Het is niet meer zoals het was. Het is erg achteruit gegaan. Ik ga er dan ook niet meer naar terug. Het is een vreetschuur waar je geen verse sushi meer krijgt. Er zat zelfs een worm in mijn salade. Als excuus kreeg ik een drankje. Had wel een ander excuus verwacht.

4 years, 2 weeks geleden door lelie:

">green

Soho

Sinds 3 jaar eet ik sushi en beter dan Soho Eindhoven is er niet. Afgelopen week was ik bij Genroku en dat was echt een tegenvaller!

4 years, 2 months geleden door ..:

">green

Sushi Qube

Beste tent in heel rotterdam en wij zijn kenners!

4 years, 2 months geleden door ilse:

">green

Zinnia

Ik heb met mijn familie 2e kerstdag tot mijn grote teleurstelling bij Zinna gegeten. Wat een slechte bediening! Je eten wordt op tafel gesmeten. Er kan werkelijk waar geen glimlachje bij het personeel vanaf. Ik was dus erg ontevreden over deze gang van zaken. Als of dat nog niet erg genoeg is werd mij tot 2 maal (!) aan toe bij het afrekenen er op gewezen of ik geen fooi wil geven!! Ik heb dit nog nooit mee gemaakt, schaamteloos! Natuurlijk wordt er geen fooi gegeven als jullie personeel zo met haar klanten om gaat! Later bij thuiskomst kwam ik er ook nog eens achter dat op de website stond dat op feestdagen een menu 25,95 ipv de 29,95 die mij gerekend is!!

4 years, 2 months geleden door G:

">green

Kimono

Heerlijk te eten en goede service. Zelfs voor de fijnproevers onder ons!

4 years, 8 months geleden door Bas:

">green

Kiyoshi

Geweldige avond gehad hier met mijn vrouw. Heerlijk eten sushi van top kwaliteit en lekker vers. Bediening krijgt een dikke tien plus! Wong heeft goed werk geleverd zeker een aanrader.

4 years, 8 months geleden door Hans:

">green

Koi Sushi Grill

Ik ben echt verslaafd aan sushi! En Koi is echt mijn favoriete restaurant! Het eten is geweldig en de bediening werkt snel en hard. Het enige wat jammer is, is dat de tafeltjes dicht op elkaar staan en dat je vooral in het weekend niet zo maar binnen kunt lopen, maar een reservering moet maken voor 1 van de 2 eet zittingen omdat het er altijd zo druk is. Maar dat is dan eigenlijk ook een goed teken toch?!! Een echte aanrader dus!

4 years, 8 months geleden door Sandra:

">green

Shabu Shabu Den Haag

Vanavond voor de zoveelste keer naar Shabu Shabu in Den Haag geweest, normaal doe ik dat met heel veel plezier en kijk ik daar erg op uit! Helaas is de kwaliteit de laatste tijd behoorlijk achteruit aan het gaan. Vanavond waren de biefstukjes van de plaat niet goed meer, ze roken verschrikkelijk en smaakten absoluut niet goed. Het vlees was gewoon bedorven! Toen ik er wat van zei geloofden ze me niet en daarna kreeg ik te horen dat het volgens de kok wel goed was... Ben blij dat ik het niet gegeten heb anders was ik ziek geworden! Vervolgens ging de bediening in het engels klagen over dat ik in feite een gratis bolletje ijs wou en daarom eten terug stuurde... Belachelijk gedrag, totaal niet horeca waardig! Ik heb uiteraard hun aangeboden extra bolletje ijs niet aangenomen. Jammer... wat mijn lievelings restaurant was is nu een afrader geworden...

4 years, 8 months geleden door M. HG:

">green

Tokyo Cafe

Geen Japanner gezien, zelfs geen Chinees, maar de lekkerste sushi in een all-you-can-eat setting ooit gegeten. Onbeperkt sashimi zelfs geniaal! En vers! En de gemarineerde zalmsushi en de custardpudding, geniaal! Lamsracks die uit elkaar vallen in je mond. Zelfs beter dan menig a la carte Japanner. Wel een beetje vreetschuurinrichting, maar dat nemen we op de koop toe. Personeel is snel en vriendelijk.

4 years, 8 months geleden door Thijs:

">green

Hasekura Jaarbeursplein

Gisteren hier gegeten met een paar collegas en ik heb nog nooit zulke slechte sushi gehad. De avocade was helemaal bruin en dat in alle sushi stukjes. Toen we dit gingen melden kregen we een zeer verbaasde en geirriteerde eigenaar aan de tafel die zei dat dit juist goed was en dat dit hoord bij avocado. Groen betekend voor hem dat het nog niet rijp is en bruin wel!?.Toen hij na een lange discussie zei dat we nieuwe kregen waren we dan ook zeer verbaasd dat meneer met 1! nieuw sushi stukje aan kwam lopen en zei dat dit nu opgelost was. Je begrijp dat we dus een hele tafel vol met bruine avocado hadden dus nee het was niet opgelost. We hebben toch maar aardig bedankt gezegt en zo gelaten maar na een half uur waren we de boze blinkken van het personeel wel zat en hebben we om de rekening gevraagd. Ik ga elke week wel ergens eten maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Jammer dat mensen zo hun bedrijf leiden.

4 years, 8 months geleden door k:

">green

Yakitori & The Sushi's

Geweldig kom hier ook eten

5 years, 1 month geleden door ???:

">green

Takumi

Kom erg vaak bij Takumi in de Foodspot. Het eten is er erg goed en lekker. Door de open keuken kun je je sushi gemaakt zien worden wat erg leuk is. De sfeer is er goed. Helaas kan de bediening beter, deze loopt de bediening naar mijn smaak niet vaak genoeg voorbij om je bestelling op te halen. Ook wordt er nauwelijks gevraagd of het allemaal gesmaakt heeft. Verder: top!

5 years, 5 months geleden door Sven:

">green

O Hashi

Ik heb bij O Hashi op 12 augustus een sushi workshop gevolgd die heel erg gezellig en informatief was. De sushi was onbeperkt, de uitleg duidelijk en na afloop ben je helemaal enthousiast omdat je erachter bent gekomen dat zelf sushi maken helemaal niet zo moeilijk is! De bediening is snel en keurig met de drankjes, de sushi chefs vertellen enthousiast over hun vak. Enige minpuntje vind ik de inrichting van het restaurant zelf, dat kan een stuk gezelliger.

5 years, 6 months geleden door Marjan van Appeldoorn:

">green

Hasekura Parkhaven

Leuk en aardig personeel.. eten is zeer goed, genoeg variatie en (vooral tijdens de zomer) een leuke lokatie..

5 years, 8 months geleden door ryan:

">green

Yamasaki

Zeer goed te eten, in mijn optiek zelfs nog wat beter dan sumo sumo, omdat het daar wat meer lopende band werk lijkt. En inderdaad, wil je jJapanse sushi, verhuis dan naar Japan.

5 years, 8 months geleden door Wim:

">green

Hasekura Heerhugowaard

Was een top avond met goede kwaliteit/prijsverhoudng en een superservice!!

5 years, 9 months geleden door Han Boers:

">green

Yammi Yammi

Wij komen hier graag van de heerlijke sushi en maki en gril specialiteiten genieten. Ondanks dat het druk is doet de kwaliteit van de grechten niks ten onder. wel is het wat langer wachten ze doen ook niet flauw als de 2 en half uur is verstreken. Voor Eindhoven en omstreken de beste all you can eat sushi bar YAMMI YAMMI hmmm

5 years, 9 months geleden door A. Basemans:

">green

Far East Culinair City

we hebben het eten niet kunnen proeven want we kwamen met een goep van 12 en toen een collega aan tafel ging zitten stond hij op een dode muis die er duidelijk al een langertijd lag. ook waren de tafel en de w.c. erg plakerig. wij zijn direct opgestapt. echt te slecht voor woorden!!!

5 years, 9 months geleden door havelaar:

">green

Sumo

Het concept All you Cane eat is heel verschillend. We zijn niet erg gelukkig met het feit dat iedereen opeens sushi ziet alsof we dagelijks brood eten. Sushi moet iets zijn waar je naar uit kijkt om te eten, het moet vers zijn! Het concept Sumo is niet echt heel erg lekker, en daarnaast ook nog eens te duur. wij zijn bij Sumo in Haarlem geweest en kregen meteen te horen dat we maar 2 uur de tijd hadden. daarnaast staat er op de kaart 2,5 uur! We werden ergens op een plek gezet bijna op de lip van onze buren. Totaal geen sfeer! Welke japans restuarant bakt krieltjes in teraykisaus? of gesmolte kaas om zalmsushi. De rijst was of de nat of te droog. sushi die absoluut niet vers was! We zijn gewone mensen met liefde voor de Japanse keuken maar dit is buiten gewoon slecht! Als je dan toch een echt Japans wilt eten, ga dan naar een goede Japanner met een Japanse kok die sushi voor je neus klaar maakt, je betaald iets meer maar dan ga je wel de Japanse keuken waarderen. Dit soort sushi ketens maken de cultuur gewoon stuk. Erg jammer! ik ga hier in inderdaad geval nooit meer eten! Bah!

5 years, 9 months geleden door moon:

">green

Juu Hachi

Opzich lekker gegeten, maar bediening en timing kan stukken beter.

5 years, 10 months geleden door :

Vind Sushi: