☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer

Sushi Bestellen & Bezorgen in Utrecht


Sushi restaurants in Utrecht

">green

Suzi

Utrecht
">green

Takumi

Utrecht
">green

Zinnia

Utrecht

Recente beoordelingen door bezoekers

">green

Zinnia

Ik heb met mijn familie 2e kerstdag tot mijn grote teleurstelling bij Zinna gegeten. Wat een slechte bediening! Je eten wordt op tafel gesmeten. Er kan werkelijk waar geen glimlachje bij het personeel vanaf. Ik was dus erg ontevreden over deze gang van zaken. Als of dat nog niet erg genoeg is werd mij tot 2 maal (!) aan toe bij het afrekenen er op gewezen of ik geen fooi wil geven!! Ik heb dit nog nooit mee gemaakt, schaamteloos! Natuurlijk wordt er geen fooi gegeven als jullie personeel zo met haar klanten om gaat! Later bij thuiskomst kwam ik er ook nog eens achter dat op de website stond dat op feestdagen een menu 25,95 ipv de 29,95 die mij gerekend is!!

4 years, 2 months geleden door G:

">green

Hasekura Jaarbeursplein

Gisteren hier gegeten met een paar collegas en ik heb nog nooit zulke slechte sushi gehad. De avocade was helemaal bruin en dat in alle sushi stukjes. Toen we dit gingen melden kregen we een zeer verbaasde en geirriteerde eigenaar aan de tafel die zei dat dit juist goed was en dat dit hoord bij avocado. Groen betekend voor hem dat het nog niet rijp is en bruin wel!?.Toen hij na een lange discussie zei dat we nieuwe kregen waren we dan ook zeer verbaasd dat meneer met 1! nieuw sushi stukje aan kwam lopen en zei dat dit nu opgelost was. Je begrijp dat we dus een hele tafel vol met bruine avocado hadden dus nee het was niet opgelost. We hebben toch maar aardig bedankt gezegt en zo gelaten maar na een half uur waren we de boze blinkken van het personeel wel zat en hebben we om de rekening gevraagd. Ik ga elke week wel ergens eten maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Jammer dat mensen zo hun bedrijf leiden.

4 years, 8 months geleden door k:

">green

Suzi

Erg lekker eten, alleen lijkt het net alsof je in een snackbar zit. Afhalen is dus hier zeker een tip!

5 years, 3 months geleden door Inge:

">green

Takumi

Kom erg vaak bij Takumi in de Foodspot. Het eten is er erg goed en lekker. Door de open keuken kun je je sushi gemaakt zien worden wat erg leuk is. De sfeer is er goed. Helaas kan de bediening beter, deze loopt de bediening naar mijn smaak niet vaak genoeg voorbij om je bestelling op te halen. Ook wordt er nauwelijks gevraagd of het allemaal gesmaakt heeft. Verder: top!

5 years, 5 months geleden door Sven:

">green

Hasekura Parkhaven

Leuk en aardig personeel.. eten is zeer goed, genoeg variatie en (vooral tijdens de zomer) een leuke lokatie..

5 years, 8 months geleden door ryan:

">green

Sushi Wang

Beste sushi van Utrecht. Zowel om af te halen, maar ook in het restaurant kan je gezellig zitten. Zeer goede kwaliteit en bediening !

6 years, 6 months geleden door Ruud:

">green

Konnichiwa

Gisteren hier heerlijk sushi gegeten! Vriendelijke en supersnelle bediening. Echt een aanrader.

6 years, 7 months geleden door Alex:

">green

Tiny Tokyo

ik heb heerlijk gegeten goede bediening, ze zitten naast de free record shop op het station en kan het echt iedereen aanbevelen. Dus om even te reageren op tcbosman..wijze tip misschien je tanden een keer poetsen voor je ergens gaat eten! deze sushi is van een zeer goede kwaliteit! groeten een sushi kenner!

7 years, 9 months geleden door MARCO:

Vind Sushi: