☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Moshi Moshi

Prior van milstraat 105
5402 GR
Uden

Website restaurant
Toon op kaart


Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food:
Ambiance: ★★★★
Service: ★★

Dit sushirestaurant heb ik tweemaal bezocht. De eerste keer was medio november 2012 en de tweede keer medio september 2013. De eerste keer voelde het als een sensatie. Je aller eerste keer sushi eten, wauw, je weet niet beter. Van negatieve verhalen, destijds, trok ik mij weinig aan. De eerste keer was het vrij rustig in het restaurant en het personeel bediende goed. De tweede keer viel het mij hard tegen. De sushi, de bediening, de sfeer. Ditmaal was ik op stap met een groepje vriendinnen en wij kregen het idee dat wij weggekeken werden. Dit merkten wij met de service aan tafel. Ze kwamen niet vragen om drankjes en het nieuwe kaartje met een bestelling bleef lang op tafel staan. Ze probeerde oogcontact te vermijden zodat wij zelf aanspraak mochten doen. Zeker niet klantvriendelijk. Maar wat ik dan erger vind is dat de sushi nergens naar smaakte en daar waren wij unaniem over eens. In dat jaar heb ik al wat verschillende sushirestaurants bezocht waarvan dit zeker de minste was. Alle geruchten hieronder kloppen. Smaak is ver te zoeken bij dit restaurant helaas..

3 years, 5 months geleden door Michèle van der Horst:

Beoordeling:

leuk restaurant, zeer slechte bediening, hebben zelf om uitleg van de kaart moeten vragen, zijn ook niet één keer aan tafel geweest om te vragen of we nog wat te drinken wilden, steeds zelf om moeten roepen. Sushi was wel super lekker, dat maakte veel goed.

4 years, 8 months geleden door diannee:

Food: ★★★★★
Ambiance: ★★★★
Service: ★★★★

Het was zeer lekker en ook grotere porties dan bij andere Sushi restaurants. Kortom goed eten.

5 years, 1 month geleden door Helga van de Meerakker:

Beoordeling: ★★

Prima sfeer, niet exclusief, wel comfortabel. Bediening ok, uitserveren verliep snel. Wat betreft het eten: grote kwaliteitsverschillen per gerecht. De sushirolletjes vonden we goed. Verhouding vis/rijst ook. Verse ingredienten. De handrolls bevatten wel wat veel rijst, die ook te plakkerig en zacht is. Soepjes qua smaak prima, wel weinig verse ingredienten. De gefrituurde gerechten (tempura), onder de maat vooral de groente want die is voorgekookt en dus niet meer knapperig; deeg echt te dik waardoor het gerecht veel te machtig wordt. Yakitori weer heerlijk, vooral de zalm. Steeds hetzelfde sausje is wel wat saai. Lamsrack heerlijk flinterdun; lamsspies weer minder. Beetje taai vlees. Zeewiersalade op zijn westers met ijsbergsalade en (teveel) mayonaise. Kortom, geen slechte avond, prima om gedaan te hebben maar een volgende keer rijden we toch weer naar Eindhoven. Daar is het allemaal net wat verser en lichter.

6 years, 1 week geleden door Suzan:

Beoordeling: ★★★

We hebben er net gegeten, het was druk, alle tafels bezet, bedienend personeel was vriendelijk. Het eten was goed, maar daar hield het ook mee op, alles smaakt eigenlijk hetzelfde. Buikje vol gegeten en nu de bank op.

6 years, 8 months geleden door Pascal:

Beoordeling: ★★★★

de kaart zag er heerlijk uit normaal ga ik naar eindhove eten nu blijf ik hier.gewoon goed eten!

6 years, 11 months geleden door benny:

Beoordeling: ★★★★

ik vind het heel lekker daar .lekker sushi warme gerechten echt top!was ook in den bosch geweest maar hier vond ik het beter kwa smaak van eten..mij zie je gauw weer terug ..

6 years, 11 months geleden door donnie:

Beoordeling: ★★★

ben er nu een aantal keer wezen eten, de sushi vind ik er altijd lekker. Jammer er nogal weinig vis op/of in de sushi zit, maar dat kan je ook 'n beetje verwachten bij dit concept. Het restaurant ziet er op zich prima uit met wat japanse sferen maar kan niet zeggen dat het er echt gezellig is. Het personeel is ook niet echt vriendelijk met uitzondering van de heren in de keuken, die groeten eigenlijk altijd. Je word ook niet echt welkom geheten en uitleg over het concept blijft helaas uit. Kunnen ze op z'n minst even vragen, vooral voor mensen die er voor het eerst komen... Er is een ruime keus aan sushi, maar ook voor de mensen die dat wat minder graag hebben is er ook volop keus in warme gerechten. Wel 'n beetje jammer dat ze de teriyaki saus op elke "teriyaki" gebruiken, zouden ze wat in moeten variëren. Verder een prima restaurant om als liefhebber van sushi betaalbaar te gaan eten. Groeten en veel smulplezier Balboa

7 years, 10 months geleden door Balboa:

Beoordeling: ★★

Ik ken het concept 'All you can eat' van Yakatori & the Sushi's in Eindhoven, dus ging met hoge verwachtingen naar Moshi & Moshi in Uden. Yakatori is namelijk altijd uitstekend! Helaas kon Moshi niet voldoen aan mijn verwachtingen, ik vond Moshi maar matig. Wat betreft de sushi, het is duidelijk dat dit restaurant beknibbeld op de vis. Flinterdunne (en dan bedoel ik letterlijk flínterdun) zalm en tonijn op te grote klompen rijst. De rijst was duidelijk te lang gekookt. De california-handroll bevatte de eerste keer geen mayonaise, de tweede keer juist weer veel te veel. En ook daar weer te doorgekookte rijst. De andere gerechten (rechts op de kaart) waren ook maar magertjes. Hele vettige tempora garnalen; niet lekker groot en knapperig, maar klein en vol frituurvet. Het deeg van de vleespasteitjes was niet gaar en ze waren gebakken en niet gefrituurd. De beef-terriyaki was taai, hetgeen ook geldt voor de zalm terriyaki, en alle gerechten die we bestelden. Gelukkig waren het steeds maar héle kleine porties.... Daarnaast was er geen enkele variatie qua sausje, in ieder geval hebben wij dat niet kunnen ontdekken. Op elk gerecht zat de terriyaki-saus, hetgeen wij wat saai vonden. De bediening, twee meisjes, was jong. Wellicht te jong voor de horeca, waar je toch service en vriendelijkheid verwacht. Geen begroeting bij binnenkomst en geen mondelinge uitleg over hoe het concept werkt. Dat laatste was niet echt nodig, want reeds bekend met, maar het had toch gevraagd kunnen worden. Die verdere service was redelijk, we hoeften niet heel lang te wachten op het eten, maar de glimlach erbij was ver te zoeken. Wat ons betreft dus eens maar niet weer....

8 years, 1 month geleden door Alwien:

Beoordeling: ★★★★

Heerlijk gegeten. Was niet druk dus de gerechten kwamen lekker snel en hebben veel uit geprobeerd. Ook de warme gerechten waren lekker

8 years, 2 months geleden door roos:

Beoordeling: ★★★★

ik vond de sushi echt lekker en vers. Beter kan het niet. Ben heel blij dat er in uden zit.

8 years, 3 months geleden door mirte:

Vind Sushi: