☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Enjoii

NS Plein 38
5014DC
Tilburg

Website restaurant
Toon op kaart


Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Beoordeling:

Meerdere keren geweest maar dit was nu toch wel het toppunt. Kwaliteit is matig en de service ook. Dan geënte aan dat de rijst aangebrand smaakt en dat het net lekker ruikt nou dat is tijd zo hoor er is niks mis mee.. Eten wat je besteld krijg je gewoon niet en moet je vaak om vragen en dan krijg je het nog niet dan maar met het volgende rondje weer bestellen. Ook wordt het allemaal niet echt serieus genomen. Ze doen of het allemaal aan ons ligt en hun het perfect maken. Als de klant iets aangeeft hoor je er naar te luisteren...

3 years, 5 months geleden door Michelle:

Beoordeling: ★★★★★

lekker eten, goede sfeer en service. alles ziet er netjes uit

4 years, 6 months geleden door Bart van Dishoeck:

Food:
Ambiance: ★★★
Service:

Hoewel dit een mooie zaak betreft was het eten deze avond zeer slecht. De sushi gerechten zelf waren redelijk maar niet fantastisch. De warme gerechten waren echt heel erg slecht. Ik ben al in diverse All you can eat concepten geweest maar dit was ronduit slecht. De beef besteld in diverse varianten en het vlees smaakte weeïg en zat vol draden, ook waren alle bestelde gerechten doordrenkt in saus en de mosselen die we bestelden zaten nog vol met baard. Na hiervan iets te hebben gezegd werd er min of meer gezegd dat ze bekend staan om hun saus en dat hier nog nooit iemand over heeft geklaagd dus hoe we erbij kwamen dat dit niet goed zou zijn, we werden totaal niet als klant behandeld maar de discussie werd met ons aangegaan. Ik vind er jammer zeker omdat dit restaurant iets uitstraalt, voor ons helaas geen terugkeer naar dit restaurant.

4 years, 8 months geleden door Lamper:

Beoordeling:

Niet echt goedkoop en niet echt de beste in Tilburg.Saai personeel hoort daar niet thuis.

5 years, 6 months geleden door Matig:

Beoordeling: ★★★

Eten was erg goed! Bediening echt slecht! Een stel chagerijnige jonge meiden waar geen lachje vanaf kon en waarvan sommige het eten en drinken op tafel gooiden. Mooi restaurant, heerlijk vers eten maar het personeel moet of ontslagen worden (niet allemaal) en/of op cursus!! Zonde!!

5 years, 9 months geleden door linsey:

Beoordeling: ★★★★

De viskoekjes zijn niet lekker, die zijn bij Koi echt verrukkelijk! En de inktvisringen gepanneerd zijn erg flauw. Verder alles TOPPIE! Jullie winnen op alle fronten van concurrent Koi!

5 years, 10 months geleden door K. Besems:

Beoordeling: ★★★★

Enjoii is echt de allerbeste in Tilburg. ook dankzij de uitgebreide menukaart. We gingen eerst regelmatig naar Koi, maar de sushi is bij Enjoii echt beter. Dat geldt ook voor Sushi Suki, daar is het eten ook goed m.u.v. de gastvrijheid. Die is daar wat minder. Al met al, we komen nu elke 2 weken bij Enjoii en de service en gastvrijheid is top.

6 years, 3 months geleden door Perry:

Beoordeling: ★★★★

Ik heb in veel verschillende sushi restaurants in Tilburg gegeten en Enjoii is mijn favoriet! Lekkere sushi en je kunt er gezellig op je gemak eten, wat bij bijvoorbeeld Koi niet zal gebeuren (daar zit je erg op elkaar en kunt dus geen goed gesprek voeren) Als tip: neem de zalm(nigiri)! Die is altijd errrrrug lekker

6 years, 5 months geleden door Danique:

Beoordeling: ★★★★

't is zondag, heerlijk weer en geen van ons heeft zin om te koken. De lokale friet-chinees (die op de Hasselt) was dicht. Jammer, want heeft zo ongeveer de beste frites van Tilburg. Wat dan? Mijn vriendin stelt sushi voor. Prima idee. Blijkt dat niet ieder Sushi restaurant ook Takeaway doet. Enjoii wel, maar ik ben er niet bekend. Het is of toch zelf koken (geen zin) of een sprong in het onbekende. Ik werd er vriendelijk en snel geholpen. Kreeg zelfs wat extra mee om te proberen. We zijn net klaar. 't heeft heerlijk gesmaakt: Volgende keer weer Enjoii.

6 years, 9 months geleden door Dimitry Schoenmakers:

Beoordeling: ★★★★

Wij eten al geruime tijd iedere week susshi en hebben alle restaurants in tilburg meerdere malen gehad. Koi is duidelijk van zijn troon gestoten. Het is daar veelal te roemoerig en moet je een week van te voren al reserveren!!Met verrukkelijke sushi, snelle service,super aardig personeel en goede sfeer is enjoii de nr 1 sushitent in tilburg!!

6 years, 10 months geleden door linda en dave:

Beoordeling: ★★★★

Ik vond Enjoii wel meevallen, had er eigenlijk meer van verwacht. Het was lekker, maar van alle restaurants in TIlburg vind ik Sushi Koi toch echt de beste!

6 years, 10 months geleden door Charissa:

Beoordeling: ★★★★

ik ben al een paar keer naar enjoii geweest maar ook naar andere zoals(koi,sushi suki en yaya) maar deze is toch echt de beste

6 years, 10 months geleden door lucas de rooij:

Beoordeling: ★★★★

Super restaurant! Heel lekker eten. Niet duur en heel aardig personeel. Ben er al een paar keer weeste eten en ik blijf gewoon weer terug komen. Ben er erg over te spreken. Raad het iedereen aan!

6 years, 11 months geleden door Maartje:

Vind Sushi:

Online Bestellen in Tilburg: