☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Tokyo Cafe

Gevers Deynootplein 192
2586 CT
Scheveningen

Website restaurant
Toon op kaart


Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Beoordeling: ★★★★

Ik heb er laatst 2 keer gegeten tussen de middag met een kortingsbon , het viel me op dat er 90 % aziaten aten , veel japanners, dat is altijd een goed teken . Het is natuurlijk oorspronkelijk ook een lunch maaltijd . Ik was zelf erg te spreken over de prijs /kwaliteit verhouding en de goede service . Tussen de middag is het ook minder druk trouwens .

3 years, 5 months geleden door willemijn Derks:

Beoordeling: ★★★★

Dit is op dit moment mijn favoriete Sushi keten vooral in de regio Den Haag.. hebben hun kaart onlangs veranderd en deels ook het concept waarmee je niet met rondes werkt maar je gewoon telkens kunt bestellen.. met als voordeel dat je je niet opgedrongen voelt en relaxed kunt opbouwen.. Het mooie van dit bedrijf is dat ze kwaliteit nastreven en dat proef je wel degelijk.. porties (van bijvoordeeld rijst en/of salades) zijn niet karig en de prijzen zijn te doen. Hebben ook nog wat leuke dingen op de kaart staan (dragon & rainbow roll bijvoorbeeld)... Een absolute aanrader voor elke Sushi liefhebber en die de Sumo en Shabu Shabu fabrieken zat zijn...

5 years, 8 months geleden door Ryan:

Beoordeling: ★★★★

Prima sushi!! kom er graag goede bediening en vlot. De afgelopen tijd al diverse keren terug geweest en zie nu al uit naar as zondag heerlijk!!

6 years, 8 months geleden door Martin:

Beoordeling: ★★★★

Wij wonen in Breda en kwamen via een veilingbon terecht in dit rest. Het eten is zo goed bevallen dat we volgende week voor de 4e keer naar Tokyo gaan.

6 years, 11 months geleden door H.v.d.Kruyssen:

Beoordeling: ★★★★

Ik woon zelf op scheveningen, 5 minuten lopen van Tokyo Cafe. Ben er de laatse 2 jaar zo een 50 keer geweest. De bediening is naar mijn mening altijd vriendelijk. In het begin ging er inderdaad wel eens iets fout wat betreft het wachten, bediening etc. Maar de mensen van Tokyo cafe hebben hun best gedaan ( en doen dat nog steeds), om de kwaliteit te verbeteren. Er is tegenwoordig een nieuwe duidelijke kaart, nieuwe stoelen, hoef zelden tot nooit lang te wachten en de prijs/kwaliteit verhouding is UITSTEKEND. Ik vind persoonlijk als je voor zo een kleine kleine prijs dit eten krijgt voorgeschoteld, heb je echt geen reden tot klagen. Ik eet zo een 3 keer per week buiten de deur en dat varieert van een simpele bistro tot michelinsterren restaurants. En kan maar een ding concluderen dat je zeer goed en smakelijk kan eten bij Tokyo cafe, en al helemaal voor die prijs. Dus als ik toevallig een keer wat langer moet wachten, heb ik daar geen problemen mee. De mensen bij Tokyo Cafe zijn vriendelijk en doen hun uiterste best om het hun gasten naar hun zin te maken. En daar slagen ze meestal ook in. Een kleine opmerking: de handdroger in het toilet mogen ze wel vervangen, die werkt nauwelijks. Is een kleine investering en neemt een hoop irritatie weg. Tokyo Cafe: ga zo door, ik kom vanavond weer gezellig bij jullie eten With compliments, N Donkervoort

7 years, 7 months geleden door Donkervoort:

Beoordeling: ★★★★

Wij eten hier toch wel 1 keer per maand en vinden het eten er heerlijk vooral de sushi maar ook de warme gerechten .het is echt een aanrader' Straks om 6 uur zullen wij er weer zijn heerlijk heb er nu alweer trek in...

7 years, 10 months geleden door chris en trudy faasse:

Beoordeling: ★★★

We hebben er met 6 personen gegeten en vonden het allemaal heerlijk en het personeel was erg vriendelijk zeker een aanrader. We gaan binnenkort weer.

7 years, 11 months geleden door Els van der Vlist:

Beoordeling: ★★★

heb er nu 3 keer gegeten maar ik vindt het goed hoor geen problemen ga er binnen kort weer eten heerlijk..

8 years, 4 months geleden door yvonne de boer:

Beoordeling: ★★★★

Hebben hier heerlijk gegeten, het was gezellig druk en de bediening was erg vriendelijk! Absoluut een aanrader!

8 years, 6 months geleden door Sylvia & Bas:

Beoordeling: ★★

Ooit was dit een goed restaurant waar je voor weinig echt lekkere sushi kon eten. Helaas gaat het nou al mis bij de wasabi.

8 years, 9 months geleden door Sabrina:

Beoordeling:

3 maanden geleden bezocht. Kwaliteit eten was redelijk maar niet inspirerend te noemen. Alleen de tempura was goed. Toen ik en mijn partner allebij vuile borden kregen vond ik het wel welletjes.

8 years, 10 months geleden door Ben Leijendekkers:

Beoordeling:

Een aantal maanden geleden hier gegeten op aanraden van een collega. We waren redelijk vroeg en werden klaarblijkelijk daarom getrakteerd op sushi die overduidelijk klaargemaakt en al uit de koeling kwam. Alsof ons dat niet opvalt of zo! Als je zo met de klanten omgaat, verspeel je in een keer al je krediet; nooit meer dus.

8 years, 11 months geleden door karin:

Beoordeling: ★★★

Hier gegeten met kerst, vond het heel erg lekker. Was alleen moeilijk aan bestek te komen, wat jammer was (voor de kinderen) Aanrader

9 years, 2 days geleden door Eline:

Beoordeling:

Bediening slecht. laat lang op zich wachten en niet vriendelijk.

9 years, 1 month geleden door karoerosu:

Beoordeling: ★★★

De bediening is weliswaar slecht, maar de prijs is erg goed. Ook de sushi is erg lekker. Hun vlees(grill) gerechten zijn minder lekker....

9 years, 1 month geleden door Julia:

Beoordeling: ★★★

gezellige zaak, goede sushi etc. bediening oke en snel alleen er lag uitgekauwde kauwgom op onze tafel en de borden en de wc`s waren vies.

9 years, 1 month geleden door Angela:

Beoordeling:

Beetje jammer dat de slechte beoordelingen verwijderd worden! Wij hebben een zeer slechte avond in dit restaurant doorgebracht. Zeer slechte bediening en service. Zijn maar tot halverwege gang 2 gekomen omdat alles zo lang duurde en mis ging. hebben dit al netjes op deze site gemeld....helaas verwijderd. Dus nog maar een keer. Weinig ruimte voor zelfkritiek Tokyo Café!!!! [redactie: Beste Jo. Restaurants kunnen niet hun (slechte) beoordelingen verwijderen, dat kan alleen de geheel objectieve redactie. Voor vragen over het moderatie beleid kun je terecht bij info@zininsushi.nl]

9 years, 2 months geleden door jo:

Beoordeling: ★★★

Goede sushi, alleen vond ik de tempura niet erg lekker.

9 years, 3 months geleden door Lisa:

Beoordeling: ★★★

Kwaliteit van het eten is erg goed. Bij drukte kan de bediening beter. Vaak staat een deur open waardoor het vaak erg koud is en dan zit je toch niet plezierig te eten. Maar ik ga vanavond weer met 5 personen eten en ik verheug toch weer op.

9 years, 5 months geleden door A. Diks:

Beoordeling: ★★★★

gezellig ingericht, goede service en erg lekker. top!

9 years, 6 months geleden door Lin:

Beoordeling: ★★★

Het eten is goed. Niet subliem maar wel vers en erg lekker voor weinig geld :-)

10 years, 1 week geleden door Boon:

Vind Sushi: