☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Happy Sushi

Kruisplein 42
3012 CC
Rotterdam

Website restaurant
Toon op kaart


Happy Sushi is een conveyor belt Sushi Bar in het centrum van Rotterdam. Ze zijn zeven dagen in de week open voor lunch, diner en afhalen.

Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food: ★★★★
Ambiance: ★★★
Service: ★★★

Heerlijke sushi beste v Rotterdam!

3 years, 5 months geleden door Eve:

Food: ★★★
Ambiance: ★★★★
Service: ★★★★

Zeker als het restaurant goed gevuld is met mensen is het er best gezellig. Ik ben meer van de pure sushi en sashimi en de creaties die de koks van Happy Sushi op de belt zetten zijn soms qua smakenpallet nogal....uhhh...onnavolgbaar. Drie sterren voor de kwaliteit van het opgediende is wellicht iets te weinig, 3.5 ster is meer op zijn plaats. De kwaliteit van de gebruikte producten is over het algemeen goed en het prijs-kwaliteitsniveau alleszins redelijk.

4 years, 2 weeks geleden door Peter K.:

Beoordeling: ★★★★

Lekkerste sushi van Rotterdam. Halen hier regelmatig of eten daar van de lopende band. Heerlijk!

5 years, 8 months geleden door Sylvia:

Beoordeling: ★★★★

super goed en lekker. Ook een goede servise. voor mij de beste sushi in rotterdam !!

5 years, 10 months geleden door elise:

Beoordeling:

slechtste en duurste Sushi ooit wat ik heb gegeten!! Tonijn had een vieze zoetige nasmaak de tamago waar ik zo dol op ben was zo dun uitgesneden dat ik het niet eens proefde. WAIST OF MONEY

5 years, 10 months geleden door Chellz:

Beoordeling: ★★★★

lEKKER ETEN!!!!

6 years, 5 days geleden door Piet:

Beoordeling: ★★★★

ik vond alles goed en lekker

6 years, 1 month geleden door beer:

Beoordeling: ★★★★

Geweldige kwaliteit! Alleen stinken je kleren na een bezoek vanwege de grillplaat. Maar ik durf te zeggen dat dit de beste sushi van Rotterdam is!

6 years, 5 months geleden door Peter Jan de Werk:

Beoordeling: ★★★★

Ik haal hier af en toe iets.....bediening altijd vriendelijk en behulpzaam, sushi heeeerlijk. Geen klachten over happy sushi

6 years, 7 months geleden door alexandra:

Beoordeling: ★★★★

Is een echte sushi bar met lopende band met daar op de sushi die rondom de keuken draait waar je kunt zien hoe de sushi gemaakt wordt verser kan niet. Kortom je zit aan de bar ziet je sushi gemaakt worden en pak ze dan van de band, het enig wat je met de serveersters doet is afrekenen !

7 years, 1 month geleden door Liang liem:

Beoordeling: ★★

ik heb er vorige week gegeten en wat me opviel was dat de bediening slecht was en de mensen die je horen te bedienen zijn nog chagerijnig ook kon niet eens een lachje vanaf verder vond ik het eten niet echt vers maar we hadden wel een leuke avond maar lag niet niet aan de bediening

7 years, 8 months geleden door mi gudu:

Beoordeling:

Wat een vreselijke tent! En wat een vreselijke service! Ik denk dat het tijd is voor wat nieuwe serveersters!! Daar is niets happy aan te zien! en wat betreft de sushi! Flauw.. niet vers.. vreselijk..

7 years, 8 months geleden door Cici Go Lightly:

Beoordeling: ★★★

Wij gaan hier regelmatig heerlijk uit eten na een dagje shoppen of zelfs gewoon even snel wat afhalen op vrijdagavond. De sushi is erg goed en vers. Dat de sushi uren ronddraait is niet waar. En als je een warme hap van de band neemt die afgekoelt is, kun je de servicebel gebruiken om het vers uit de keuken te laten komen. De prijzen hoeven van mijn niet verder te stijgen, want dan wordt 't echt te duur. Serveersters zijn niet allemaal even vriendelijk of professioneel. Daar ligt nog zeker een verbeterpunt. Wel wordt je erg snel geholpen als je de servicebel gebruikt. Vooralsnog is Happy Sushi ons vaste adres voor sushi.

8 years, 4 weeks geleden door Herjan:

Beoordeling:

Als je een echte sushi liefhebber bent kun je zelf ook nagaan dat deze tent geen kwaliteit biedt. Het is erg ongezellig en is misschien een optie om af te halen. Ookal is de kaart HEEEEL uitgebreid, is de sushi niet altijd vers omdat ie al uren ronddraait op de lopende band. GO SUMO SUMO!

8 years, 3 months geleden door Maja:

Beoordeling: ★★★★

Echt de beste sushi van Rotterdam. Jammer alleen van die grillplaat. Je kunt als je hier geweest bent altijd al je kleren in de was gooien!

8 years, 4 months geleden door Peter Jan de Werk:

Beoordeling:

Het eten was matig, maar zeker niet slecht, helaas kan je dat niet van de service zeggen.... Nog nooit zo'n chagrijnige serveerster gehad die je nog eens afsnauwt! Voor ons NOOIT meer happy sushi! Hier word je alleen maar depri van.

8 years, 6 months geleden door Aiko:

Beoordeling: ★★★★

Ik ben meerdere malen wezen eten bij Happy Sushi en het bevalt uitstekend! Alles wat ik hier gegeten heb smaakte erg goed en was super vers. Wel jammer dat je hier niet echt gezellig kan gaan tafelen, maar het is wel erg leuk om de koks aan het werk te zien als je een plekje aan de lopende band hebt. Het personeel is erg vriendelijk en wanneer je iets besteld ipv van de lopende band haalt wordt dit snel gebracht. Echt een aanrader!

8 years, 6 months geleden door Rianne:

Beoordeling: ★★★★

zeer goed eten, leuk gedaan met die lopende band alleen jammer dat ze maar 2 tafels hebben enkel voor 4 personen. iets duurder dan de all you can eat maar uiteindelijk scheelt het echt niet zoveel.

9 years, 1 month geleden door chiara:

Beoordeling: ★★★★

Leuke sfeer en heerlijke sushi. Ook vriendelijke en snelle bediening. Je kan er zowel afhalen als ter plaatse eten. Beide met hun eigen voordeel. Afhalen is snel en lekker. Wanneer je bij Happy Sushi blijft eten betaal je meer voor exact hetzelfde gerecht als meenemen. Wel een groot voordeel is dat wanneer je blijft eten, je keuze hebt uit een groter assortiment. Hun miso-soep is helaas wel een afrader, dit is gewoon een zakje instant miso met heet water.

9 years, 3 months geleden door Sonja:

Beoordeling: ★★★★

Heerlijke sushi, de lopende band en de stijl gaf het restaurant een modern-japanse sfeer. Het menu was buitengewoon uitgebreid. Een aanrader voor de sushi liefhebber.

9 years, 10 months geleden door ShadowNet:

Beoordeling: ★★★★

TOP... Beste sushi in Rotterdam kan je hier vinden! Helaas is het echt een bar... De prijzen liggen hier ook wat hoger:(

10 years, 2 months geleden door William Put:

Vind Sushi:

Online Bestellen in Rotterdam: