☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer

Sushi Bestellen & Bezorgen in Rotterdam


Sushi restaurants in Rotterdam

">green

Fugu

Rotterdam
">green

Itami

Rotterdam
">green

Ono

Rotterdam
">green

Sumo

Rotterdam

Recente beoordelingen door bezoekers

">green

Happy Sushi

Heerlijke sushi beste v Rotterdam!

3 years, 5 months geleden door Eve:

">green

Itami

Weer een Chinees die zich voordoet als Japanner. Relatief veel Fushi (Fusion Shushi) en daar moet je van houden. Ik heb het liever puur. Het restaurant is qua afmeting het type 'vreetschuur' en ook daar moet je van houden. De Chinese bediening praat sjofel Rotterdams en is vriendelijk. Gelet op de geleverde kwaliteit (het eten is wat mij betreft goed voor 3.5 ster) vind ik de prijs- kwaliteitsverhouding zeker niet slecht.

4 years, 2 weeks geleden door Peter K.:

Shabu Shabu

Het is niet meer zoals het was. Het is erg achteruit gegaan. Ik ga er dan ook niet meer naar terug. Het is een vreetschuur waar je geen verse sushi meer krijgt. Er zat zelfs een worm in mijn salade. Als excuus kreeg ik een drankje. Had wel een ander excuus verwacht.

4 years, 2 weeks geleden door lelie:

">green

Sushi Qube

Beste tent in heel rotterdam en wij zijn kenners!

4 years, 2 months geleden door ilse:

">green

Fugu

Sinds de vernieuwing van Fugu is er eindelijk een sushibar in Rotterdam die géén vreetschuur is. Veel minder tafels (10?), geen stank en echt verse sushi. De keuze voor standard sushi of special sushi (met oesters en sint jakobsschelpen) was door ons snel gemaakt: special!. Doordat de sushi vers wordt gemaakt moet je er wat langer op wachten, maar er wordt dan ook niet moeilijk gedaan als de twee uur overschreden wordt en de sushi is echt veel lekkerder dan bij de bekende all you can eat's. Ook aan verzoekjes tot gerechten die niet op de kaart stonden kon worden voldaan. Het enige echte minpunt betreft de parkeerkosten aan de Van Vollenhovenstraat: 50 cent per 10 minuten, tot 23:00 uur, ook in het weekend.

5 years, 1 month geleden door Marjolein:

">green

Sumo

Het concept All you Cane eat is heel verschillend. We zijn niet erg gelukkig met het feit dat iedereen opeens sushi ziet alsof we dagelijks brood eten. Sushi moet iets zijn waar je naar uit kijkt om te eten, het moet vers zijn! Het concept Sumo is niet echt heel erg lekker, en daarnaast ook nog eens te duur. wij zijn bij Sumo in Haarlem geweest en kregen meteen te horen dat we maar 2 uur de tijd hadden. daarnaast staat er op de kaart 2,5 uur! We werden ergens op een plek gezet bijna op de lip van onze buren. Totaal geen sfeer! Welke japans restuarant bakt krieltjes in teraykisaus? of gesmolte kaas om zalmsushi. De rijst was of de nat of te droog. sushi die absoluut niet vers was! We zijn gewone mensen met liefde voor de Japanse keuken maar dit is buiten gewoon slecht! Als je dan toch een echt Japans wilt eten, ga dan naar een goede Japanner met een Japanse kok die sushi voor je neus klaar maakt, je betaald iets meer maar dan ga je wel de Japanse keuken waarderen. Dit soort sushi ketens maken de cultuur gewoon stuk. Erg jammer! ik ga hier in inderdaad geval nooit meer eten! Bah!

5 years, 9 months geleden door moon:

">green

Ono

Met zIjn zessen bij ono heerlijk gegeten. Geweldige bediening, zeer vriendelijk. Omdat we op tijd weg moesten werd er zo vlot bediend. Echt een aanrader en wij komen zeker terug. Super!!! Niets kon beter!

5 years, 10 months geleden door A de Groot:

">green

Moshi Moshi

4 keer geweest, de eerste twee keer goed, maar de laatste twee keer super slecht. Om 19:00 binnen komen en pas om 22:30 de laatste hap binnen hebben. Steeds waren de bestellingen kwijt of klopte niet. Dit gebeurde bij de meeste klanten die er zaten. Op twee klanten na die werden goed voorzien van sushi (dat waren japaners) Hier komen we nooit meer.

6 years, 3 weeks geleden door Corrie:

">green

Tiny Tokyo Plaza

Komt niet boven het niveau van Albert Heijn uit. Droge rijst, onvriendelijk personeel

6 years, 5 months geleden door Peter Jan de Werk:

">green

Wasabi

Kom al jaaaren bij Wasabi. Is een favoriete plek om Sushi af te halen. Beetje schuchtere, maar wel zeer vriendelijke bediening. Sushi (waar het om draait) is uiteraard heerlijk. Het is in alle eerlijkheid niet de beste sushi ter wereld, maar zeker wel een pluim verdiend qua prijs-kwaliteit verhouding

6 years, 7 months geleden door Marjo:

">green

Panda Restaurant

In deze zaak, waar je als er beneden een feestje was. door de harde muziek de suhsi van je bord denrderde, is helaas gesloten. Deze zaak heeft er door zijn kwaliteit Sushi voor gezorgd dat Shabu Sahbu, die 200 meter verder zit, ook weer gedwongen werd kwaliteit te leveren (en dat nu nog steeds doet). Jammer, je kon hier altijd zonder reservering binnenstappen en toch heerlijk eten.

7 years, 10 months geleden door Michel:

">green

Sumo Westersingel

Het "all you can eat menu" van Sumo is ons zeer goed bevallen. Van de maximaal 6 rondes (van 5 keuzen) hebben wij er 3 "gehaald". Zeer afwisselend aanbod, vers en van goede kwaliteit. Bediening was vlot en vriendelijk. De zaak was dan ook afgeladen. Reserveren is daarom aan te raden.

8 years, 1 month geleden door Kretz:

Vind Sushi: