☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Mr Miyagi

Van Damplein 22
1488 NB
Purmerend

Website restaurant
Toon op kaart


Alleen afhaal. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur en zondag van 16.00 tot 22.00 uur. Maandag gesloten.

Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food: ★★★★★
Ambiance: ★★
Service: ★★

Heerlijke sushi wel erg karig met de vis (maar wat wil je voor die prijs). Garnalen gerechten zijn ook heerlijk zelfs mijn vriendin die vis en zeedieren verafschuwt vond de garnalen heerlijk. Gepaneerde gerechten zijn niet aan te raden erg vies en vet. Bediening (express?) erg traag, je moet waarschijnlijk om 4 uur reserveren wil je de 5e ronde halen. Geen restaurant voor een romantisch avondje, gezien je praktisch bij je buren op schoot zit. Maar als sfeer niet telt en je wilt goedkoop en erg lekker (en veel) eten is het zeker aan te raden!

3 years, 5 months geleden door Vincent:

Food: ★★★★★
Ambiance: ★★★
Service: ★★★★★

Altijd fantastisch! Heerlijk vers. En niet extra betalen voor sashimi. Neem de tijd, geniet en drink lekker veel sake erbij. Dan heb je een topavond! Een klein puntje: wat variatie in de kaart kan geen kwaad voor de vaste bezoekers zoals ik!

3 years, 5 months geleden door Heerlijke verse sushi!:

Beoordeling: ★★★★

Sushi is wel oke maar is iemand die enorme vissen in dat lullige bakje wel eens opgevallen. Sick! Nu weet ik wel dat dit volkje niet zoveel heeft met dierenrechten maar ik kom hier niet meer

5 years, 9 months geleden door Rem:

Beoordeling: ★★★★

Alles is goed incl. de service

5 years, 11 months geleden door conte:

Beoordeling: ★★★★

Het is de allerlekkerste sushi!!! Wij zijn al bij meerdere sushi restaurantjes geweest maar deze is echt de beste. De mensen zijn zeer vriendelijk, soms duurt het wel wat lang maar wat maakt dat nou uit, je bent toch een avondje uiteten?! Wij zijn er zeker al 35x geweest. Heeeeeerlijk vanavond gaan we weer, tenminste als er nog een plekje is want we moeten nog reserveren......

6 years, 5 months geleden door Massie:

Beoordeling: ★★★★

Bij Mr. Miyagi krijg ik altijd verse vis...Mijn kinderen van 4 en 6 jaar vinden het tot nu toe het lekkerste restaurant wat ze hebben meegemaakt, plus ze kijken ook altijd graag naar de zwemmende vissen...Ik haal ook vaak af en dan eten we thuis Sushi...Ik vind het wel grappig, dat een Sushi-restaurant wordt gerund door Chinezen. Ik ben benieuwd of het anders is als Japanners het doen. Ik had wel van een Japanse mevrouw gehoord, dat ik zelf hele goede sushi kon maken (doe het zelf ook wel eens), maar zelf vind ik Mr. Miyagi toch lekkerder, die kan ook veel mooier klein snijden.

6 years, 9 months geleden door Edith:

Beoordeling: ★★★★

Komen er regelmatig voor A.Y.C.E. of afhaal, heerlijk eten! Altijd verse producten voorgeschoteld gekregen. De bediening is ok, tijdens "spitsuur" kan het inderdaad iets langer duren voordat je geserveerd wordt, maar ach, gewoon vragen danwel een snelle vragende blik helpt. Verder TOP, zullen zeker blijven komen. Purmerend, 7 juni

6 years, 9 months geleden door Robbie lie:

Beoordeling: ★★★★

Ik snap de meeste mensen hier niet! Ik heb hier sinds januari 2009 zeker 40 maal gegeten, ja de bediening is niet altijd even snel, ja soms krijg je iets wat je niet hebt besteld. Ja men spreekt niet allemaal goed Nederlands. Allemaal redenenen om hier niet meer te komen. Nou...verrassing! ik ga toch! het is voor dit bedrag de beste tent die ik ken. eten is altijd erg lekker. Moet wel lachen om die hele tent. Ik ga ook wel naar AT SUshi op de koemarkt, eten is iets beter, maar mij te steriel (lees: saai). Als je bij waxin-waxout eet gebeurt er altijd wel wat bijzonders, net als in de Karate kid.

7 years, 4 months geleden door Buddy Suwijn:

Beoordeling: ★★★★

Heerlijk eten, aardig personeel! Kom zeker nog een keer terug!!

7 years, 6 months geleden door Jessy:

Beoordeling: ★★

Eten is prima als je uren de tijd hebt. Je krijgt niet wat je besteld en we hebben ongeveer 2, 5 uur moeten wachten tot we eindelijk kregen waar we om hadden gevraagd. Toen we er wat van hadden gezegd kwam de baas uit de keuken en die vond ons maar erg vervelend. En ze ging er dan ook niets aan doen want ja ze konden er toch ook niks aan doen dat de gril en oven het niet meer deden???? Klant is koning kennen ze duidelijk niet in Azie. Voor ons waarschijnlijk de laatste keer

7 years, 7 months geleden door anoniem:

Beoordeling:

Slechte bediening, lange wachttijden, na 3 uur hadden we nog niet alles van de 3e ronde, hoewel ze 5 rondes binnen 2,5 moeten uitserveren. Bij het afrekenen wilde we hier een gesprek over, niemand sprak meer nederlands en we werden voor leugenaars uitgemaakt. Twee keer geweest, twee keer een slechte ervaring..

7 years, 7 months geleden door Maarten:

Beoordeling: ★★★★

Het eten is er super! Kom er erg graag. Niet voor de gezellige sfeer (wat echt aangepast mag worden) maar voor de overheerlijke shusi!!!!! Dins, Woens, Don onbeperkt eten echt waar voor je geld! Zeker een aanrader!

7 years, 7 months geleden door carola:

Beoordeling: ★★★★

Ik ben verslaafd aan de sushi van mr. Miyagi!!! en kom er regelmatig om onbeperkt te eten of om af te halen. HEERLIJK!!!!!

8 years, 1 month geleden door Anouk:

Beoordeling: ★★★

Vandaag voor het eerst bij Mr.Miyagi gegeten. Het eten was heerlijk^^ had me erg genoten!!

8 years, 1 month geleden door San:

Beoordeling: ★★★★

Ik kom hier nu een paar maanden en ik moet nog een keer beleven dat het niet verrukkelijk heeft gesmaakt. De onbeperkt sushi is echt waar voor je geld. Een absolute aanrader!!!

8 years, 4 months geleden door Hewy:

Beoordeling: ★★

Ik weet niet waar iedereen op deze site japans heeft leren eten. Maar ik ben al meerdere malen op de 'all you can eat' dagen geweest(om het een kans te geven) en vond de schaars gekleede nigiri sushi op zn minst beledigend, laat staan de slecht gedraaide maki. Ik maak het thuis zelf beter. Dus dat doe ik vanaf nu maar weer. MVG.

8 years, 6 months geleden door Aimée:

Beoordeling: ★★★★

Heerlijk eten, fijne bediening! Ook voor niet-visliefhebbers zoals ikzelf. Vleesgerechtjes leuk en lekker bereid! Ik heb niks anders dan lof te spreken over deze toko!

8 years, 6 months geleden door :

Beoordeling: ★★★★

Verslaafd!!! Wat is het hier lekker! Veel lekkerder dan alle andere sushi-gelegenheden waar ik ooit ben geweest! Vooral de Sashimi, Alaska Maki en California HR, mmmmmmmm, wil weer!

8 years, 7 months geleden door Rosalie:

Beoordeling: ★★★★

Ik ga ongeveer eens per maand eten bij Mr. Miyagi en het is echt heerlijk!! Wel moet je altijd reserveren en voor een romantisch diner zou ik toch ergens anders heengaan, maar de bediening is zeer vriendelijk, de sushi erg vers en ik eet er echt met veel plezier. De 'all you can eat' is helemaal goed! Wij zijn ongeveer 25 eurp pp kwijt voor het eten en drinken!

8 years, 9 months geleden door Lieke:

Beoordeling: ★★★★

Ik ben vaker in mr miyagi geweest! Het eten daar is heerlijk!! Ik heb wel van mensen gehoort over de onbeperkt eten door de weeks, en dat het geweldig is. Ik was met een paar vriendinen op een zaterdag geweest en het eten was uitstekend!! Een aanrader. Echt!! En de bediening daar zijn erg vriendelijk!!

8 years, 11 months geleden door anoniem:

Beoordeling: ★★★★

Het eten is er echt heerlijk! Een aanrader! De bediening van de drankjes gaat niet zo snel, terwijl ze hier aan moeten verdienen, want de sushi is beslist niet duur!

8 years, 12 months geleden door Carola:

Beoordeling: ★★★★

Vanavond hier gegeten, voor het eerst. Heb al veel Japans gegeten in mijn leven, maar dit restaurant hoort echt bij de top in Nederland. En dat voor die prijzen! Super. De complimenten voor de eigenaar en zijn personeel. Aardige bediening, snel, ondanks de drukte, superverse vis, mooi opgemaakt....Ik kan werkelijk niks negatiefs zeggen! Weet iemand waar de oude eigenaar, John, is gebleven? Was voordat hij mr. Miyagi opzette, eigenaar van Minato Mirai in IJmuiden. Ben benieuwd wat voor lekkers hij nu ergens weer maakt!

9 years, 1 week geleden door Marion:

Beoordeling: ★★★★

Heerlijke sushi, uitgebreide kaart. Door de weeks onbeperkt eten voor € 21.50 voor volwassenen en € 10.50 voor kinderen. Een aanwinst voor Purmerend. Wij komen er al vanaf het moment dat ze er zaten en hopen dat ze er nog lang blijven!!!

9 years, 3 weeks geleden door Sushifan:

Beoordeling: ★★★★

De sushi is heerlijk, heel vers.. en niet te duur.. zeker een aanrader

9 years, 2 months geleden door marjon:

Beoordeling: ★★★★

Sushi is uitstekend!

9 years, 2 months geleden door Martijn:

Beoordeling: ★★★★

heel goed te eten en lekker goedkoop. zeer vriendelijk.

9 years, 3 months geleden door mariska:

Beoordeling: ★★★★

Ik ga regelmatig naar Mr Miyagi,En het is echt voortreffelijk ...Moeite om bij de vijfde ronde te komen ...Mooi systeem de ronde`s ...Zo ben je gezellig en lang bezig met je eten ...Alleen toch ik meer oefenen om met stokjes te eten .

9 years, 8 months geleden door iris:

Beoordeling: ★★★★

Wij(vooral Bokito), eten hier geregeld en het is 1 van de weinige sushi restaurants waar je met buikpijn weg kunt! Dat is wel zo prettig. Aardige en toegewijde mensen die een fijn concept hanteren. Zorg dat je er veel Sake bij drinkt, dan wordt de wereld steeds mooier. Moieteloos halen wij vaak ronde 5! Vooral Bokito met zijn enorme boeddha belly. Alle gekheid op STOKJES, TOP!

9 years, 9 months geleden door hebster:

Beoordeling: ★★★★

Ben er al diverse keren geweest. Een aanrader. Heel erg lekker, vooral de doordeweekse onbeperkt eten per persoon voor eur 18 excl drankjes is goed te doen (ma tm do onbeperkt en vrij/weekend a la carte). Je kunt als je grote honger hebt t/m de 5e ronde gaan. Wij zijn zelf slechts gekomen t/m de 3e ronde. Het is geen buffet, maar wordt allemaal bereid na bestelling. Helaas zijn de sashimi's aan de te kleine kant. Maar dat is geen tegenslag. Geniet ervan.

9 years, 10 months geleden door Koekje:

Vind Sushi:

Online Bestellen in Purmerend: