☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Soya

Kleine Noord 53
1621 JE
Hoorn

Website restaurant
Toon op kaart


Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food:
Ambiance: ★★
Service:

Eten was veel echt veel te zout. Sushi rijst was niet zoals het hoort. Personeel deed soms heel hun best maar ook soms niet. Wc's zijn erg donker, hok van het personeel was gewoon open en het licht ging daar niet eens aan. Kortom de mensen die dit allemaal zo goed vinden weten niet wat echt sushi is. Voor wat je er voor krijgt vind ik het erg duur. Het was leuk om uit te proberen maar dit was de eerste en de laatste keer. Nog nooit zo slecht sushi restaurant meegemaakt.

3 years, 5 months geleden door Anoniem:

Food: ★★★
Ambiance: ★★★★
Service: ★★★★

Sushi was op de chef specials na niet lekker. Rijst te droog en veel sushi was al vooraf klaargemaakt waardoor de nori op kauwgom leek. Teppanyaki was daarentegen heerlijk. Hier hebben we dan ook heerlijk van gegeten. De bediening was vlot en ook de gerechtjes kwamen snel. Leuke ambiance, maar toch komen we hier niet terug als we zin hebben in sushi.

4 years, 8 months geleden door joop Oosterbeek:

Beoordeling: ★★★★

Soya is ons favoriete restaurant. We komen er zeker 2x per maand. We proberen ook steeds anderen die met dezelfde formule werken, maar geen een is zo goed in kwaliteit/prijs als soya!

5 years, 10 months geleden door Jeannette:

Beoordeling: ★★

De bediening is slecht. Eerst was de bestelde soep vergeten. Ik vroeg er nog naar en de serveerster zei dat die er nog aan kwam. Ik moest er nog eens naar vragen en kreeg te horen dat ze het waarschijnlijk niet begrepen hadden. Toen de soep kwam was die koud. Mijn vrouw bestelde SPA en kreeg een glas water geserveerd zonder dat men een flesje liet zien. Was het kraanwater?? Wat een leuk avondje met mijn zoon had moeten worden en waar we naar uit gekeken hadden werd een deceptie. Mijn zoon wilde een Japans biertje proberen en kreeg Iki bier. Omdat hij dit nooit eerder had geproefd, het was met groene thee, kende hij de smaak niet en en een half biertje opgedronken te hebben kreeg hij last van zijn maag. Ik proefde wat van zijn bier en dat smaakte naar Azijn, de kleur was donker en schuimde niet. Ik vroeg de serveerster of dit wel in orde was. Ze ging er mee naar achter en kwam met een nieuw biertje aan. Dat smaakte inderdaad beter en was licht van kleur en schuimde. Dat het personeel niet snapte dat het eerste biertje bedorven was snap ik niet. Je moet toch weten wat je verkoopt? De serveerster zei dat we het eerste biertje (bedorven) niet hoefden te betalen en dat het zo in orde was. Nee, natuurlijk niet! Schandalig zo´n reactie. Mijn zoon had last van zijn maag en kon na de eerste ronde niets meer eten. Thuis heeft hij overgegeven en had diarhee. Hij heeft er het gehele weekend last van gehad. De medewerker die het biertje had ingeschonken vond dat hij er niks aan kon doen. Als ik een restaurant had en het gebeurde bij mij dan had ik mij rot geschaamd en had ik er alles aan gedaan om het mijn gasten alsnog naar de zin te maken. Dat er een fout gemaakt word is tot daar aan toe maar enig excuus heb ik niet gehoord. We hebben netjes de volledige rekening betaald hoewel mijn zoon maar 1 ronde wat heeft gegeten en besloten om hier nooit meer te komen!

5 years, 11 months geleden door Maarten:

Beoordeling: ★★★★

Paar keer gegeten. Personeel heeft geen aandacht voor je. Krijgt via de chef met portofoon via de oortjes door dat "tafel 34" snel drinken moet omdat de glazen leeg zijn. Personeel loopt voortdurend met elkaar te kletsen. Tafel wordt per gang volgesmeten met eten. Koude sushimenus zijn wel te pruimen. Warme items niets bijzonders. Niveau afhaalchinees. Ordinaire vreetschuur.

6 years, 3 weeks geleden door Jansen:

Beoordeling: ★★★

Met kerst geweest, eten was uitstekend maar 26 euro voor 4 glaasjes prosecco is voor mij de bloody limit, belachelijk!

6 years, 2 months geleden door anja:

Beoordeling: ★★★★

Soya is een gezellig Japans restaurant, waar uitstekende sushi wordt gemaakt. De open keuken is een hele goede keuze en alles is altijd snel klaar. Vanavond ga ik hier weer eten met een goede vriendin, wij zijn helemaal tevreden en verheugen ons er altijd de hele dag op!

6 years, 3 months geleden door Sannie:

Beoordeling: ★★★

we zijn hier al een keer of 3 geweest en het eten was vaak erg lekker...vooral de variatie van sushi en vlees is voor mij ideaal..... alleen als vaker genoemt en 2 van de 3 keer ook door mij opgevallen de bediening! Die vinden elkaar vaker belangerijker dan de gasten... waar ik me vooral aan ergerde was het spelen met hun communicatie systeen Z`n oortje met microfoontje en dat vooral door (wat ik vermoet) de zoon van de eigenaar ... maar verder is het daar prima eten

6 years, 4 months geleden door guido:

Beoordeling: ★★★★

ik heb hier een maand geleden gegeten en ik vond het superlekker smaken echt een 10 waard

6 years, 6 months geleden door pascal arens:

Beoordeling: ★★★★

TOP restaurand gaan er vanavond weer eten. Als we de kinderen vragen waar ze willen eten is het altijd SOJA.

6 years, 7 months geleden door Rik en Natascha & kidz :

Beoordeling: ★★★

Wij komen hier al sinds Soya is gestart met het serveren van Sushi. Het eten en de aankleding van het restaurant zijn altijd goed. Echter als vaste bezoekers zijn wij sinds kort toch op zoek naar een alternatief. Soya is in een jaar tijd erg populair geworden en hoewel de prijs nu is gestegen van 23.50 naar 24.50 is de service/gastvrijheid omlaag gegaan. Ook vinden we de sushi kaart wat beperkt, ze hebben genoeg maar ook niet meer dan dat. Een grote teleurstelling was dat wij afgelopen januari voor een speciale gelegenheid een plaatsje bij het raam hadden gereserveerd maar bij aankomst werden we in het midden gezet, zonder excuses maar met de opmerking "wij reserveren geen specifieke plekken". Erg jammer want er was genoeg ruimte beschikbaar. Plus punt is dat je gratis een kan water kan bestellen!

6 years, 9 months geleden door Cees:

Beoordeling: ★★★★

Uitstekend eten, zeer smaakvol, bediening was goed, af en toe wist je niet meer wat je besteld had door de omvang van de groep, maakt het wel leuk! Aanrader!!

6 years, 10 months geleden door Johan:

Beoordeling: ★★

Heerlijk was het eten; verrassend concept, grote keuze, alles lekker vers, prima van smaak en een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit. Wat er beter kan? De bediening- er was veel te veel personeel, waardoor er steeds van alles gevraagd werd. Dieptepunt was wel dat er al om half 10 werd schoon gemaakt en tafels en stoelen op elkaar werden gestapeld.Wij zaten nog gezellig na te tafelen, maar dat werd wreed verstoord.

6 years, 11 months geleden door Ellen:

Beoordeling: ★★★★

Wat een heerlijkheid al die suhi! Vanavond weer heen hoor!

7 years, 1 week geleden door sannie:

Beoordeling: ★★

Lekker gegeten. Dat staat buiten kijf. De bediening matig. Arrogant. Vervelend als je Sake besteld van 5,75 en je krijgt automatisch die van 8,75. Verder vroegen wij hulp bij het samenstellen van het menu. Die was er nauwelijks. Een van de dames wist van toeten noch blazen en de ander gaf weliswaar vriendelijk nauwelijks sjoege. Gevolg: Te veel. besteld. Het teveel bestelde laten inpakken. Daar moesten wij 12,50 extra voor betalen. Aardig? Wij bedenken ons wel een tweede keer. Een leuk en lekker concept valt of staat bij de bediening.

7 years, 1 month geleden door betty:

Beoordeling: ★★★

Lekker eten. Noodles zijn echter smaakloos, dat is jammer... Concept is leuk! Concurrent in naburige plaats is toch beter... Ga daar liever naar terug dan hier... Mening over goede bediening deel ik niet, helaas...

7 years, 1 month geleden door Miep:

Beoordeling: ★★★

Eten is uitstekend. Je kan merken dat ze hun winst uit hun drank halen. en dat is te merken ook. als je je glas leeg gedronken hebt staat er binnen 15 seconden iemand naast je met de vraag of je nog wat wilt drinken. Dit kan erg storend zijn dus drink je glas voor 90% leeg. Henk

7 years, 1 month geleden door Henk:

Beoordeling: ★★★★

Eey Mensen Soya Is Goedd Vanavond weer daar naar toe Eeeeeettttteeeeeennnnnnn

7 years, 2 months geleden door Aishaa:

Beoordeling: ★★★★

Uitstekend is nog niet goed genoeg voor dit restaurant! We hebben opnieuw heerlijk gegeten afgelopen weekend (3e x!). Alles was lekker en met zorg bereidt en leuke bediening. Alleen ik word alleen zo hebberig van al dat lekkers... We gaan met regelmaat uit eten in verschillende restaurants maar dit restaurant overtreft alles en we gaan hier zeker binnenkort weer heen. Het fijne is dat je hier geweldig kunt eten voor een leuke prijs. Het enige wat ik jammer vind is dat je echt voor 19.30u aanwezig moet zijn omdat je na 21.30u niets meer kan bestellen. En dat is voor het weekend wel vroeg..

7 years, 7 months geleden door Marije:

Beoordeling: ★★★★

Hoe zo extra betalen voor eten dat je niet op kunt? Het is gewoon allemaal zo lekker dat er niets over blijft. Voor de 2e keer geweest en nog steeds voortreffelijk. Echt weer eens iets anders. Zeer goede kwaliteit en prima bediening. Ook na diep nadenken niets gevonden wat beter kan. Gewoon doen!

7 years, 7 months geleden door familie Wijn:

Beoordeling: ★★★★

Hebben hier vaak gegeten en vanavoond weer. Met z'n tween of een grote groep, altijd fantastisch. Volgende maand met onze motor tour groep weer. Einde van de tocht afsluiten bij Soya

7 years, 7 months geleden door Michael Hendrikse:

Beoordeling: ★★★

Het is er inderdaad altijd erg goed, gezellig en betaalbaar! De hapjes zien er zo mooi en kunstig uit, bijna zonde om op te eten! Alleen moet ik wel zeggen dat ik er een keer kwam toen de kok er zelf niet was, toen was het echt een drama! het was zo slecht en het eten was koud, dat ik uiteindelijk niet eens betaald heb! Met de excuses van de vervanger. Vanavond ga ik weer, en de kok is dit maal met vakantie, dus ik ben zeer benieuwd hoe het vanavond zal gaan...

7 years, 9 months geleden door Shirley:

Beoordeling: ★★★★

Dit restaurant is altijd goed, ik kom er elke maand en het is verrukkelijk. Alle gerechten zijn heerlijk, lekker afwisselend en voor ieder wat wils. Speciale wensen zijn mogelijk. De bediening is echt vriendelijk en persoonlijk en de kok komt altijd even langs om een praatje te maken. Vanavond neem ik mijn ouders mee, ik weet zeker dat het opnieuw een succes zal zijn.

8 years, 1 day geleden door Michelle:

Beoordeling: ★★★★

Ik ben daar nu al heel vaak geweest en ik moet zeggen het is elke keer weer een feestje. Heerlijke eten leuke bediening en het duurt geen uren voor het eten er is. Je mag lekker lang zitten het is gewoon top..!

8 years, 1 month geleden door Niina..:

Beoordeling: ★★★★

We waren hier van de week. Leuke bediening,eten prima,was er gezellig en netjes. We komen zeker terug hier.

8 years, 2 months geleden door de Jong:

Beoordeling: ★★★★

super lekker gegeten. Goede kwaliteit, aardige bediening en goede prijs kwaliteits verhouding. volgende week gaan we weer.

8 years, 4 months geleden door serena:

Beoordeling: ★★★★

Echt, we komen er heel vaak. Als het kan wel een paar keer per maand. Het eten is echt gewoon fantastisch; bediening, kwaliteit en prijs is goed. Vrienden en familie's die met ons mee zijn geweest naar Soya, zijn ook altijd razend enthousiast en komen daarna zeker terug. Volgende week zitten wij er weer. Ik kijk er nu al naar uit!

8 years, 6 months geleden door Kim:

Beoordeling: ★★★★

Keurig restaurant. Vriendelijke bediening en heerlijk, puur eten. Ik ben er al een aantal keer geweest en kom er zeker terug! Iedere maand een paar monthly specials die wat variatie in de menukaart brengen. Nog een tip voor het restaurant zelf: vanaf wanneer kan ik vegetarische of vis loempiaatjes krijgen??? Tot nu toe alleen loempiaatjes met kip op de menukaart.

8 years, 7 months geleden door Petra:

Beoordeling: ★★★★

Al een paar maal gegeten bij Soya. Leuk restaurant, goede formule,heerlijk eten. Ga zeker weer.

8 years, 8 months geleden door Jeroen Blom:

Beoordeling: ★★★★

Prima formule, goede kwaliteit eten. Leuke bediening en niet duur. Ik ga weer terugkomen.

8 years, 8 months geleden door Erik Janssen:

Vind Sushi: