☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Smile Sushi

Nieuws Ebbingestraat 56
9712 NM
Groningen

Website restaurant
Toon op kaart


7 dagen per week geopend. Maandag t/m zondag van 16:00 - 22:00 uur. Alleen afhaal en bezorging.

Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food: ★★★★★
Ambiance: ★★★★★
Service: ★★★★

weet niet waarom de mensen hier zo zeuren over sushi smile ...bezorging duurt i.d.d. redelijk lang soms ..maar sushi is geen pizza duurt gewoon lang om te maken...en de sushi die uiteindelijk komt is gewoon verreweg de beste van groningen en omstreken...maar dan ook echt met een flinke voorsprong....gewoon op tijd bestellen dus! echt de moeite waard

3 years, 5 months geleden door robert:

Beoordeling:

Hele slechte klanten service je wacht 2 uur op sushi belt erheen en er word lachend gezegd dat er geen sushi bezorgd word omdat ze het te druk hebben. Bel dan op of mail zodat je klanten het ergens anders weg kunnen halen. Nooit meer!

6 years, 1 month geleden door Chantal:

Beoordeling: ★★★

In principe prima om een keer te bestellen. De sushi is prima en niet zo duur. Wij hebben al meerdere keren besteld bij Smile sushi en het was altijd oke. Bezorging kan inderdaad lang duren.

6 years, 2 months geleden door Renate:

Beoordeling: ★★★★

Ik vond de kwaliteit echt erg slecht. Ik heb op veel verschillende plekken sushi gegeten maar nog nooit zo slecht. Inderdaad zoals in een andere beoordeling staat BIZAR slecht. Niks was vers. Ik heb mijn best gedaan om er iets positiefs te zien maar dit is mij niet gelukt.

6 years, 4 months geleden door nynke:

Beoordeling:

snellere bezorging, bijvoorbeeld binnen een uur ipv 2,5 uur

6 years, 6 months geleden door Je naam:

Beoordeling: ★★★★

de rijst hard en de vis bevroren Bizar, zo slecht! ik hoor niet anders van mensen dat t slecht is... echter de positieve reacties op deze site hebben mij over de streep getrokken om het zelf te proberen........... echt heel erg slechte sushi!!! Het is de enige plaats in de stad groningen waar je sushi kan bestellen voor thuis bezorging.... sushi kings oid zou hier snel moeten komen!

6 years, 6 months geleden door sandra:

Beoordeling: ★★★★

Zowel de zalm als de tonijn zijn nog nooit half bevroren bij mij bezorgd. En ik heb met mijn eigen ogen gezien hoe de kok alle gerechten vers klaarmaakt. Ik heb inmiddels al wel 10 keer bij Smile Sushi bestelt en 10/10 was het TOP! Ga zo door zou ik zeggen!

7 years, 2 months geleden door Groninger:

Beoordeling: ★★★★

Al deze beoordelingen zijn alweer behoorlijk wat maanden oud en ik moet zeggen dat ik me er totaal niet in kan vinden. Groningers en Sushi is ook niet echt een fijne combinatie denk ik. Ik heb zelf afgelopen maand zeker 4x wat besteld bij Smile en ik vond het alle keren echt uitstekend. Snelle bezorging en kwalitatief erg goede sushi. Vooral de NigiriĀ“s zijn erg lekker! Tevens is de bezorger ook altijd erg attent. Ga zo door en wellicht hou je de boeren een tijdje van de biefstuk en aardappelen af. Alhoewel..

7 years, 7 months geleden door Philip:

Beoordeling: ★★

Slordig afgewerkte sushi waar ik langer dan een uur op heb moeten wachten. De smaak was redelijk maar niet meer dan dat. Geen aanrader.

8 years, 4 months geleden door Marije:

Beoordeling: ★★★

Voor mijn beoordeling twijfel ik tussen matig en goed. De kwaliteit is wisselvallig, meestal wel prima, maar soms een negatieve uitschieter. Ik heb een keer meegemaakt dat de sashimi in de verkeerde richting was gesneden. Een andere keer was de sushirijst nog lauw. Ook wel eens de bestelling van iemand anders ontvangen, dus zorgvuldigheid is een aandachtspunt. Over het algemeen toch goed genoeg om te blijven bestellen, maar dat heeft deels ook te maken met het niet zo rijke aanbod hier in Groningen.

8 years, 6 months geleden door Barry:

Beoordeling: ★★★★

Wat een slechte tent dit! Na een uur te hebben gewacht op de delivery, toch maar even gebeld waar het bleef. De des betreffende persoon vertelde me dat het bijna klaar was en dat het zo gebracht zou worden. Nu twee uur later nog niks, heb geprobeerd te bellen maar ze nemen niet meer op, heb het vermoeden dat ze het helemaal niet meer komen bezorgen..Dit kun je als restaurant niet maken!!! Wat een service!!!!!!!!!!!!! Ps: Wat hier onder beschreven wordt over bevroren vis is grote onzin. Net gevangen vis wordt op ijs gelegd..Dus niet ingevroren!! Dus onzin

8 years, 8 months geleden door Anoniem:

Beoordeling: ★★★★

alle vis in nederland moet eerst ontdooit worden! alle vis wordt na de vangst ingevroren. Dus ook die van smile sushi. Het zou past echt zorgwekkend zijn als dat niet zo was.... Ik vind smile sushi heel goed. lieve mensen, goede sushi (helmaal voor de prijs kwaliteit verhouding), goede rijst, lekkere vis, goed gerold.... Ik heb jaren in een japans restaurant gewerkt...

9 years, 2 months geleden door daphne:

Beoordeling:

ik kreeg bevroren sashimi thuis!!!!!! de rijst van de sushi was warm! vreselijk! sushi moet verse vis zijn geen bevroren rommel! dit kan echt niet!!

9 years, 6 months geleden door maartje:

Beoordeling: ★★★★

Ik vind de smile sushi echt fantastisch. De kwliteit er goed en het is erg lekker! Daarbij is het niet duur. voor 8 euro heb je een maki-set van 16 stukjes inc chopsticks, wasabi en sojasaus.

9 years, 7 months geleden door yas:

Beoordeling: ★★

Kan het verhaal van Marjolein beamen. Alles werd voor je neus 'vers' gemaakt, maar helaas met ingevroren producten. De tip vd kok was nog even te wachten met het eten van de sushi.....;-(

9 years, 9 months geleden door asian boy:

Beoordeling: ★★★

Prima sushi, duurt soms wel wat lang maar wat wil je... Prijs is goed te doen.

9 years, 12 months geleden door PiPa:

Beoordeling: ★★

Tja, misschien verkeerde timing.. Pluspunt: Alle sushi, sashimi worden ter plekke gemaakt. Maar... De producten waren niet echt vers, moesten eerst ondooit worden. De nigiri sushi zalm was echt heerlijk, de nigiri tonijn helaas niet. Deze was te droog.

9 years, 12 months geleden door Marjolein:

Vind Sushi:

Online Bestellen in Groningen: