☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer

Sushi Bestellen & Bezorgen in Eindhoven


Sushi restaurants in Eindhoven

">green

Soho

Eindhoven

Recente beoordelingen door bezoekers

">green

Soho

Sinds 3 jaar eet ik sushi en beter dan Soho Eindhoven is er niet. Afgelopen week was ik bij Genroku en dat was echt een tegenvaller!

4 years, 2 months geleden door ..:

">green

Coco Sushi & Noodles

Heerlijk gegeten hier. De bediening was vriendelijk, geduldig en beheerst en liet ons rustig eten zonder vervelende onderbrekingen (in veel restaurants komt dat amper voor) Heerlijke verse sushi met goede uitleg over de eetgewoontes. Ruime keus in vegetarische opties en goed advies over dessertcombinaties. Zekers een aanrader!

4 years, 8 months geleden door Sanders:

">green

Yakitori & The Sushi's

Geweldig kom hier ook eten

5 years, 1 month geleden door ???:

">green

Yammi Yammi

Wij komen hier graag van de heerlijke sushi en maki en gril specialiteiten genieten. Ondanks dat het druk is doet de kwaliteit van de grechten niks ten onder. wel is het wat langer wachten ze doen ook niet flauw als de 2 en half uur is verstreken. Voor Eindhoven en omstreken de beste all you can eat sushi bar YAMMI YAMMI hmmm

5 years, 9 months geleden door A. Basemans:

">green

Kyoto Japans Eethuis

Fantastische sushi en sasimi!!! Hier al een aantal keer gegeten en het word steeds beter! Echt het beste sushi-restaurant in Nederland. Serveersters zijn allen zeer aardig en snel, sushi word vers gemaakt zodra je het besteld. Met de keuze uit vele warme/vis vleesgerechten en de zeer uitgebreide sushikaart voor ieder wat wils.

5 years, 9 months geleden door Hcarolien:

">green

Yokohama

Gisteren voor de eerste keer gaan eten bij Yokohoma. Entree is slecht, niemand die je wijst, behalve een bordje met 1e verdieping teppanyaki 2e verdieping sushibar. Afin, wij dus naar de sushibar. We waren een kwartier na openingstijd gearriveerd, en er werd ons een tafel geboden. Heel vriendelijk werd ons uitgelegd hoe het concept in elkaar stak, hier moesten we wel om vragen. Mijn persoonlijke insteek was dat er niet veel op de loopband zou staan aangezien ze net opende, maar het tegendeel was al bewezen bij binnekomst. Verder werd er keurig bij gehouden of alles op de loopband vers was, dit werd of weggegooid of door de chefs/serveersters opgegeten. De sushi was van heerlijke kwaliteit, enige nadeel van de loopband, is dat je snel geneigd bent veel te pakken, dit uitte zich in dat we binnen 25 minuten al vol zaten na ongeveer 50/60 sushi met z'n 2e. Heerlijke sushi, bijna te vergelijken met Teppan-yaki Sushi Haru te eindhoven. Prijs viel ook mee, 120 euro voor de sushi+ sashimi + 1 wijn + 1 sake. Voor een sushiliefhebber is dit een normale prijs voor goede sushi. Eet smakelijk!

6 years, 1 day geleden door Pieter-Paul:

">green

Tiny Tokyo

Goede service, personeel is zeer behulpzaam. Sushi is lekker en vers, dit in tegenstelling tot de AH to go. Grootste pluspunt is het zeer uitgebreide assortiment aan sushi en warme maaltijden.

7 years, 7 months geleden door Thomas:

">green

Soho Sushi Service

4 x sushi van Soho Sushi service gegeten. Een keer zelf een grote plate gedaan voor een verjaardag en de rest bij vrienden. Jammer dat je ruim van te voren moet bestellen. Van de smaak hebben wij alle keren geen spijt gehad. je krijgt er voldoende wasabi en sojasaus bij. De kwaliteit van hoe de maki's gemaakt zijn wisselt. de Nigiri sushi's waren alle keren zichtbaar slecht gemaakt waren en al uit elkaar vielen voordat je ze kon pakken. De sashimi is bij soho geen visite kaartje. Het was alle keren zo dik gesneden, dat het eerder op een steengril hoort dan op een sushi bord. De westerse rolls (o.a. met krokante buitenkant) die bij de plate zaten waren echt verrukkelijk.

7 years, 9 months geleden door Seth:

">green

Sushi Bar Eindhoven

Geweldig lekkere sushi. Al in veel verschillende restaurants wezen eten. Maar bij hier vinden wij de sushi toch echt het lekkerste. Aanrader dus....

8 years, 1 week geleden door Jolanda:

">green

Teppan Yaki

Een klein restaurant met Topkwaliteit sushi, ter plaatse vers bereidt. Ook heerlijke noodle soepen. Tevens enthousiaste bediening. Afhalen is ook mogelijk.

8 years, 3 months geleden door Jelle:

">green

Sensei

Goed: Tsjah.. Slecht: Bediening onaardig en eten niet vers, slechte presentatie en het duurde erg lang voordat het bereid was alhoewel het niet druk in de zaak was.

8 years, 9 months geleden door James:

Vind Sushi: