☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Sumo Den Haag

Prinsestraat 13
2513 CA
Den Haag

Website restaurant
Toon op kaart


Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food: ★★
Ambiance: ★★
Service: ★★★

Heel Nederland smult hier en geniet met volle teugen van het 'all you can eat'- concept. Proeven we dan niet de te vochtige rijst en de zompige zeewier? Of nemen we het voor lief omdat het 2 x niks kost. Dit kan geen echte Japanner zijn en het is het dan ook niet.

4 years, 2 weeks geleden door Peter K.:

Beoordeling: ★★★★

Jammer van slechte ontvangst van gastheer/receptie. Verschrikkelijk chagrijnig arrogant mannetje. Verder eten goed prijs kwaliteit verhouding. Idd kan het soms chaotisch zijn, dat is wel jammer. Maar bediening is snel, correct en vriendelijk.

6 years, 3 weeks geleden door vely:

Beoordeling: ★★

Heb er nu 2 keer een poging gewaagd, maar blijf het geen fijne tent vinden. De sfeer is te massaal, zelfs in het gangpad (doorlooppad!!) zijn (houten!) bankjes en tafeltjes neergezet. Het personeel is niet goed ingewerkt op de druktes van het weekend, tot 2 keer toe hebben we een aantal keer bestellingen gehad die niet van ons waren! Dat kan natuurlijk gebeuren en het zou ook geen probleem zijn als het gewoon netjes werd opgelost. Dat werd het niet. Het eten was wel gewoon goed, daarom kan ik ze geen slecht geven. ik hou het bij een matig.

6 years, 6 months geleden door Yvonne:

Beoordeling: ★★★★

Hetzelfde als Sumo Amsterdam(zie mijn andere beoordeling). Super Super Super!! Heerlijk verse sushi, snelle vriendelijk bediening en fantasische sfeer. Mijn vriendinnen en ik zitten in den haag op school. Dus wanneer wij onze sushiverslaving weer moeten stillen is dit onze vaste plek! Heerlijk echt een aanrader! ook voor mensen die niet van sushi houden staat er genoeg op de kaart om uit te kiezen. uiteraard ook onbeperkt.

7 years, 4 months geleden door Liselotte:

Beoordeling: ★★★★

Meer dan uitstekend. De Prinsenstraat is mijn favoriet. Dinsdagavond weer op Schevingen eten. Maar de acoustiek vind ik daar onprettig. Door het hoge plafond lijkt het of er veel herrie is en kun je als het druk is elkaar moeilijk verstaan. Maar de sushi's zijn heerlijk.

7 years, 6 months geleden door liesje boer:

Vind Sushi: