☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer

Sushi restaurants in Den Haag

">green

Kiraku

Den Haag
">green

Noh

Den Haag

Recente beoordelingen door bezoekers

">green

Sumo Den Haag

Heel Nederland smult hier en geniet met volle teugen van het 'all you can eat'- concept. Proeven we dan niet de te vochtige rijst en de zompige zeewier? Of nemen we het voor lief omdat het 2 x niks kost. Dit kan geen echte Japanner zijn en het is het dan ook niet.

4 years, 2 weeks geleden door Peter K.:

Momiji Sushi

Een aparte tent. Je komt voor het eten maar een onbeschofte bediening krijg je erbij. Hoewel de sushi prima is overheerst de negatieve en aparte sfeer. Bediening is onbeschoft, asociaal en dom. Er zijn betere tenten in Den Haag.

4 years, 2 months geleden door bianca:

">green

Shabu Shabu Den Haag

Vanavond voor de zoveelste keer naar Shabu Shabu in Den Haag geweest, normaal doe ik dat met heel veel plezier en kijk ik daar erg op uit! Helaas is de kwaliteit de laatste tijd behoorlijk achteruit aan het gaan. Vanavond waren de biefstukjes van de plaat niet goed meer, ze roken verschrikkelijk en smaakten absoluut niet goed. Het vlees was gewoon bedorven! Toen ik er wat van zei geloofden ze me niet en daarna kreeg ik te horen dat het volgens de kok wel goed was... Ben blij dat ik het niet gegeten heb anders was ik ziek geworden! Vervolgens ging de bediening in het engels klagen over dat ik in feite een gratis bolletje ijs wou en daarom eten terug stuurde... Belachelijk gedrag, totaal niet horeca waardig! Ik heb uiteraard hun aangeboden extra bolletje ijs niet aangenomen. Jammer... wat mijn lievelings restaurant was is nu een afrader geworden...

4 years, 8 months geleden door M. HG:

">green

Genki Tei

De Sushi bij Genki Tei is glutenvrij te maken. De bediening is kundig en weet waar ze over praten. Omdat sojasaus gluten bevat hebben ze ook daar een alternatief voor. De sushi is lekker en vers. De inrichting van het restaurant is netjes en mooi. Ook qua prijs is Genki Tei goed te doen. Zeker een aanrader.

5 years, 6 months geleden door TC:

">green

Matsuki

Ik heb gehoord dat ze verhuisd zijn naar Nijmegen. Volgens mij heten ze tegenwoordig Sushi Toku. Mocht ik daar een keer zijn, dan ga ik het zeker proberen.

5 years, 9 months geleden door Jort:

">green

Noh

Door dinner cheque bij Noh gegeten. Het eten was voortreffelijk.

6 years, 1 week geleden door Richard:

">green

Tiny Tokyo Prinsenhof

Beste Tiny Tokyo, Ik wou jullie even zeggen dat het een top plekje is in het centrum van Prinsenhof daarbij komt nog dat het er super mooi uit ziet en zeker ook heerlijk smaakt van uitstekende kwaliteit ik zou zeggen ga zo door en doe jullie ding.!!!!! Met een vriendelijke groet, Michael

6 years, 10 months geleden door Michael :

">green

Kiraku

Best sushi ever.. nergens kan je betere sushi vinden als bij Kiraku!! Alles wordt vers gemaakt en de vis is super vers, niks uit de koeling!!! Betere sushi tent als Kiraku bestaat er niet!! Believe me... Personeel zeer vriendelijk, ook iets voor te zeggen!!

7 years, 2 months geleden door michelle:

">green

Tiny Tokyo

Voor afhaal is dit boven verwachting goed!! Verse produkten en goede service. Prijs/kwaliteit is zeker goed en de miso-soep heerlijk!!

7 years, 2 months geleden door sharon:

Vind Sushi: