☞ Kies de stad
Alkmaar Apeldoorn Den Bosch Groningen Maastricht Tilburg
Almere Arnhem Den Haag Haarlem Nijmegen Utrecht
Amsterdam Breda Eindhoven Leeuwarden Rotterdam Veenendaal
Amersfoort Delft Enschede Leiden Scheveningen Zoetermeer
Sushi

Genroku

Nieuwezijds Voorburgwal 115
1012 RH
Amsterdam

Website restaurant
Toon op kaart


Genroku is een Japans specialiteiten restaurant dat het ALL YOU CAN EAT concept hanteert. Dat betekent dat u bij Genroku onbeperkt kunt genieten van de Japanse keuken voor een vaste prijs. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen gebruikt Genroku verse ingredienten. Zo kunnen onze koks altijd de heerlijkste gerechten voor u bereiden. Er bestaat een keuze uit vis- en vleesgerechten. Gebakken of van de gril. Soepen, noodles en natuurlijk Sushi. Naast het restaurant bieden we ook afhaalservice aan. De openingstijden van Genroku zijn: Maandag 12:00 - 22:30 Dinsdag 12:00 - 22:30 Woensdag 12:00 - 22:30 Donderdag 12:00 - 22:30 Vrijdag 12:00 - 22:30 Zaterdag 12:00 - 22:30 Zondag 12:00 - 22:30

Beoordeling toevoegen

Food:

Ambiance:

Service:


Beoordelingen door bezoekers

Food: ★★★★★
Ambiance: ★★
Service: ★★★★

Lekkere sushi, zeker een van de betere all you can eat sushi in amsterdam. (en ik heb er een hoop geprobeerd) boven galmt het geluid en is het erg rumoerig wat het iets minder gezellig kan maken dus probeer een tafel op de begane grond te krijgen.

3 years, 5 months geleden door frigg:

Food: ★★★
Ambiance: ★★★
Service: ★★★★

Ik snap niet waarom Genroku met matig bestempeld word! Ik ben nou bij redelijk wat sushi restaurants geweest en vind Genroku zeker bij de betere horen. Hun sashimi aanbiedingen vind ik ook altijd erg aantrekkelijk!

4 years, 8 months geleden door Cindy:

Food: ★★★★★
Ambiance: ★★
Service: ★★★★

Ik snap niet dat Genroku als slecht staat aangegeven. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over het eten. Toegeven, de ambiance is niet luxe zoals andere restaurants als Sumo of Shabu Shabu, maar ik vind het eten over het algemeen lekkerder. Ook de prijs is een stuk gunstiger én je wordt niet na 2 uur weggestuurd. Het prettige is dat als je door de weeks gaat, de drankjes binnen de prijs zitten. Wat erg veel geld scheelt. Natuurlijk is het niet te vergelijken met een écht sushirestaurant, maar voor het all you can eat concept is dit wel echt een goede!

4 years, 8 months geleden door Iris:

Beoordeling: ★★★★

Heerlijk gegeten. Vooral de biefstuk is super lekker.

5 years, 11 months geleden door Freddy:

Beoordeling: ★★★★

De sushi was heerlijk, lekker assortiment en goed bereid. De vleesgerechtjes waren iets minder, vooral de manier waarop het gemarineerd was. Voor mij maakt het niet uit, ik kom daar voor de sushi, maar mijn vriend vond het wel jammer. Voor 30 euro pp. kan je onbeperkt eten en drinken, en nog een wijntje na nemen. Goede kwaliteit voor een zacht prijsje!

6 years, 2 weeks geleden door Kimberley:

Beoordeling: ★★★★

Alles is super vers. ik heb overal sushi gegeten maar dit is de beste, met een groot assortiment.

6 years, 5 months geleden door Lydia:

Beoordeling:

Service is goed. eten is slecht en niet vers. aangebrand voedsel wordt gewoon geserveerd

7 years, 1 month geleden door Stachara:

Beoordeling:

Zaterdag voor mijn verjaardag sushi gegeten, ik heb nog nooit zulke slechte sushi gegeten. Ik eet elke week sushi, maar dit was gewoon niet lekker. Voor iemand die af en toe sushi eet zal het best te eten zijn. Maar voor een echte sushi kenner. niet doen.

7 years, 1 month geleden door Ray:

Beoordeling: ★★★★

Voor de eerste keer sushi gegeten. Geweldig lekker!! Wat een vriendelijke en behulpzame bediening hebben ze daar. Zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer weer daar naar toe.

7 years, 2 months geleden door Frank en Jacqueline:

Beoordeling: ★★★★

Meerdere malen hier gegeten. Elke keer was het uitstekend, ook wel wat laten staan soms, omdat we het gewoon niet lekker vonden, en geen boete gehad. Gewoon top dus! :)

7 years, 2 months geleden door Erik:

Beoordeling: ★★★

Ben er nu een paar keer geweest en elke keer heel tevreden. Genoeg keuze en ook niet al te prijzig, alleen drinken kan oplopen (8 euro voor een fles water). Maar dat word gecompenseerd door lekkere sushi, all-you-can-eat. Ook de noodles, tonkatsu en andere warme gerechten waren erg smakelijk. Wel jammer van de boete op onopgegeten eten; remt wel af in het durven proberen van iets nieuws.

7 years, 5 months geleden door M.:

Vind Sushi:

Online Bestellen in Amsterdam: